Close
Valentino Majstorović: Bit ćemo ugodno iznenađenje svima i nećemo ispasti!

Valentino Majstorović: Bit ćemo ugodno iznenađenje svima i nećemo ispasti!

Valentino Majstorović naporno radi na pripremama Hrvatkog dragovoljca na Kupresu, gdje se nogometaši nalaze do nedjelje 4.srpnja I gdje će odigrati tri pripremne utakmice.

  • Potpisao sam dvogodišnji ugovor – ushićeno je priznala sedmica Crnih iz Sigeta I odmah najavio skorašnji početak Prve HNL.
  • Od Prve HNL očekujem da ćemo biti ugodno iznenađenje svima – poruka je Majstorovića.

Svjestan je ovaj nogometaš Hrvatskog dragovoljca da u prvoligaškom društvu neće  biti lako, ali optimizma mu ne nedostaje.

  • Svaka utakmica u HNL-u ima svoju težinu I teška je na svoj način, ali optimist sam – Hrvatski dragovoljac ostat će u ligi – tvrdi Majstorović te dodaje:
  • Imam dosta prijatelja u drugim klubovima među prvoligašima. Čujem se s njima, ali konkretno mi nitko nije dao neki savjet, jer ovo mi je već osma seniorska sezona – tvrdi prekaljeni nogometaš HD-a I za kraj objašnjava zašto na leđima prekrasnog dresa nosi sedmicu.
  • Taj broj imam još od pionirskog uzrasta, od kada sam u ovom klubu, a isti sam dobio I u seniorima, tako da sam se naviknuo. Već 15 godina se družim sa sedmicom – zaključio je Majstorović.

Podsjetimo, prvu utakmicu u Prvoj HNL Dragovoljci će odigrati 17.srpnja kod Istre u Puli, a potom, tjedan dana kasnije u Kranjčevićevoj ulici bit će domaćini Dinamu.