Upis u školu nogometa

Upis u školu nogometa

Dragi roditelji, djeco i učenici, Nogometni klub Hrvatski dragovoljac obavještava da su otvoreni upisi u našu Školu nogometa. Pozivamo sve dječake i djevojčice s napunjenih 5 ili više godina da nam se pridruže i započnu svoj nogometni i životni put u sklopu naše sportske obitelji.

Naglasak stavljamo na razvoju i obrazovanju mladih, kako u sportskom tako i u životnom smislu. Cilj nam je omogućiti djeci i mladima bavljenje nogometom kao sportom uz koji će razviti svoje životne vještine važne za svakodnevni život te istovremeno ojačati svoje tijelo i razviti sportski duh. Želimo mladima omogućiti da se na zabavan način uključe u sport i nauče nove vještine te da steknu najbitnije životne vrednote poput timskog rada, fair-playa, poštovanja.

Uloga našeg stručnog vodstva u vidu licenciranih trenera je obrazovati, pratiti, reagirati i pedagoški pristupiti svakom djetetu. Uz pomoć stručnog vodstva, polaznici naše škole prikupljaju iskustava iz različitih sportskih aktivnosti, razvijaju svoje motoričke, koordinacijske sposobnosti i usvajaju nogometna znanja.

Sva djeca koja prvi puta dolaze u školu nogometa moraju biti u pratnji roditelja ili staratelja. Za sve one koji nisu sigurni da li bi htjeli trenirati kod nas i biti dionašeg tima omogućavamo besplatno treniranje prvih mjesec dana.

Informacije oko upisa možete dobiti na e-mail adresu: press@nk-hrvatskidragovoljac.hr

Related Posts