Close
ULAZNICE DRAGOVOLJAC – HAJDUK:Poklon za navijace

ULAZNICE DRAGOVOLJAC – HAJDUK:Poklon za navijace

Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama, Hrvatski dragovoljac je odlučio otvoriti vrata stadiona gledateljima uz poštivanje donesenih mjera.

Odluka propisuje da se sportska natjecanja mogu održati i uz prisustvo više od 100 gledatelja, a uvjet je da svaka osoba prisutna na stadionu posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

Navijači su obavezni predočiti navedenu potvrdu prilikom kupovine ulaznica, a istu je potrebno imati i prilikom ulaska na stadion (u papirnatom ili digitalnom obliku).

Za nekoliko sretnika pripremili smo i jedan poklon. Naime, svi posjetitelji s kupljenom ulaznicom imaju priliku na poklon dobiti poklon paket Hrvatskog dragovoljca i trening s prvom momčadi Dragovoljca. U poluvremenu utakmice službeni spiker će pročitati jedan barkod ulaznice.

Prilikom ulaska na stadion, djelatnici će provjeravati:

1. Osobnu iskaznicu
2. EU digitalnu COVID potvrdu
3. Ulaznicu

Cijene ulaznica za utakmicu Hrvatski dragovoljac – HNK Hajduk Split – 70kn

Podsjećamo da Hrvatski dragovoljac svoje domaće utakmice igra na stadionu Kranjčevićevićeva, a blagajne će biti otvorene 2 sata prije početka utakmice.

Preduvjet za kupovinu ulaznica je predočenje važećeg osobnog dokumenta i EU digitalne COVID potvrde. Napominjemo da prodaja ulaznica i ulazak na stadion neće biti moguć osobama kojima to priječi Zakon o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Obzirom na povećanu potražnju, pozivamo sve navijače da dođu ranije kako bi izbjegli moguće gužve na blagajnama.