Close
TRENER KULJANAC: Želimo pobjedom okruniti sezonu!

TRENER KULJANAC: Želimo pobjedom okruniti sezonu!

U slavljeničkoj atmosferi momčad Miroslava Kuljanca dočekuje Orijent – u subotu će na domaćem terenu i službeno podići pehar i proslaviti naslov prvaka.  Utakmica bez stresa, rezultatskog imperativa, prva i jedina takva u ovoj sezoni. 

Unatoč izostanku bodovnog imperativa, obje momčadi idu na pobjedu. Dok Dragovoljac želi titulu prvaka proslaviti pobjedom i momčad Orijenta u ovoj utakmici ide na 3 boda – upisati pobjedu protiv budućeg prvoligaša nije mala stvar.

“Kao i uvijek idemo na pobjedu! Ja se nadam da igrači dijele moje razmišljanje. Želimo pobjedom okruniti uzbudljivu i napetu sezonu. Ostvarili smo cilj koji smo zacrtali.” – istaknuo je trener Miroslav Kuljanac.

FOTO: Screenshot YouTube

Iza momčadi je vrlo naporan raspored. Igrala se je utakmica za utakmicom, zasigurno je momčad već dosta fizički i psihički iscrpljena.

“Raspored je bio vrlo težak. Ne znam koja nam je ovo utakmica po redu u ritmu subota – srijeda. Od utakmice protiv Bijelog brda igramo utakmicu za utakmicom, sigurno je da su igrači psihički i fizički umorni, ali uvjeren sam da će momčad u subotu dati svoj maksimum.” – najavljuje trener Kuljanac.

U medijima je kao bomba odjeknula vijest da se Dragovoljac nakon 7 godina vraća u najelitniji rang hrvatskog nogometa, ali veliki je broj i onih koji misle da Dragovoljac još uvijek nije spreman za ljestvicu više.

“Volim kada nas podcijene. Uvijek rado iskoristim svaku krivu riječ naših “prijatelja”, na taj način motiviram svoju momčad. Neka se ljudi opuste, neka već misle da smo ispali iz prve lige – vrijeme uvijek pokaže sve na kraju.”, uvjeren je trener.

Dvoboj posljednjeg kola 2. HNL igra se u subotu od 17:30.