Službena izjava nakon pobjede nad NK Rudeš

Posljedično na moguću odluku dodjeljivanja 3 boda NK Rudeš na zelenom stolu NK Hrvatski Dragovoljac dao je i službenu izjavu:
“Herojska izvojevana pobjeda Dragovoljaca, izgleda bit će riješena za zelenim stolom. Nažalost, u današnjem nogometu, nema više viteštva, sportskog fair playa, priznanja protivniku da je bolji. Usprkos čudnoj odluci glavnog suca da promijeni svoju prvobitnu odluku žutog kartona u crveni Cruzu te igranju s igračem manje gotovo sat vremena, dosudenog penala za goste, Dragovoljci su sve herojski izdržali i sportski pobijedili na terenu predvođeni kapetanom Marićem. Dječja radost na kraju utakmice koju su vidjeli gledatelji kad je kapetan završio u naručju razdraganih najmlađih navijača, bit će ugašena željom NK Rudeša koji nisu mogli dobiti na terenu, ali su dočekali administrativnu grešku u kolopletu događaja koji su se desili uz teren. Po propozicijama lige u svakom trenutku na terenu mora biti tri igrača mlađa od 21 godine. Način na koji se desilo isključenje Cruza, svakako je donijelo previdu Dragovoljčeve klupe, te je taktičkom zamjenom zamijenjen igrač ispod 21godine starijim igračem. Nažalost po propozicijama, takva zamjena nije dopuštena. Brojni komentari, ne samo navijača Dragovoljca da je ispod časti tražiti pobjedu na taj način, neće pasti na plodno tlo. Kao što smo napisali već na početku, nema viteštva u nogometu. No nema veze, kao i puno puta do sad, Dragovoljci će se vratiti još bolji jači na radost svojih navijača u cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu.”
Ipak, kakva god odluka bila i koliko netko smatrao pravično odlučivati pobjedu izvan terena Dragovoljac je s novim trenerom pokazao da se vraća u “igru”, snažno igrajući čak i s jednim igračem manje.