Close
Šibenik dolazi na Kranjču kao gost u 14. kolu

Šibenik dolazi na Kranjču kao gost u 14. kolu

Nakon 13 odigranih susreta nalazimo se na posljednjem mjestu tablice sa 6 osvojenih bodova. U prošlom kolu željeni rezultat je izostao jer je Osijek bio bolji i osvojio sva 3 boda. Utakmica koju smo igrali koncentrirano i dobro, ali nismo uspjeli doći do pozitivnog rezultata.

Danas nam u goste dolazi Šibenik od kojega smo teško stradali u prvom ciklusu prvenstva. Na Šubićevcu u 5. kolu Šibenik je pobjedio rezultatom 6:2. Utakmica u kojoj smo zaslužili više prema prikazanoj igri jer smo nakon prvih 45 minuta vodili 1:2. Šibenik je fantastično krenuo u drugih 45 minuta i već u 61. minuti vodio rezultatom 4:2. Šibenik se trenutačno nalazi na 7. poziciji sa 14 osvojenih bodova, a u posljednjem dvoboju remizirali su sa Slaven Belupom.

Ovaj tjedan iskoristili smo za detaljnu analizu našeg protivnika i dobru pripremu. Kroz tjedan momčad je intenzivno trenirala kako bi se što bolje pripremila za današnji susret u kojem moramo doći do pozitivnog rezultata. Bitnijih izostanak nema, a jednini koji zasigurno neće biti spreman za utakmicu je Štrkalj.

Na domaćem terenu pokazali smo kvalitetnu i koncentriranu igru u nekoliko utakmica. Bitno je da dobro krenemo u utakmicu i pomoću zajedništva na teren pokušamo doći do pozitivnog rezultata. Posljednja utakmica na Kranjči završila je 2:2 protiv Lokomotive što ukazuje na kvalitetu koju imamo. Mi zasigurno možemo doći do pozitivnog rezultata u današnjoj utakmici protiv Šibenika, ali to moramo pokazati na terenu jer je on jedino mjerilo kvalitete.