Početak priprema

Početak priprema

U ponedjeljak, 10. srpnja u 10:00 sati, trener Mladen Stipković odraditi će prozivku igrača prve momčadi i započeti s pripremama za nadolazeću sezonu.

Podsjetimo, trener Stipković momčad je preuzeo prije nekoliko dana, a pred njim je vrlo zahtjevan zadatak – “Kao strastveni nogometni trener s dugogodišnjim iskustvom u radu s mladima, ponosno sam prihvatio izazov preuzimanja seniorske momčadi HD-a. Moja predanost igri i neprestano usavršavanje u nogometnom svijetu omogućili su mi stjecanje vještina i znanja potrebnih za uspješno vođenje tima na visokom nivou.”, rekao je trener prve momčadi prilikom potpisa ugovora.

“Uzimajući u obzir zahtjeve i visoku razinu kvalitete SuperSport Druge NL, moj (naš – HD-ov)cilj je izgraditi novu momčad koja će biti sposobna suočiti se s tim izazovima. Fokusiram(o) se na stvaranju čvrste i karakterne momčadi koja će pružati izvanredne rezultate, ali istovremeno poticati razvoj i rast svakog pojedinca.Spreman sam na izazove koji dolaze s preuzimanjem seniorske momčadi i uvjeren sam da ćemo zajedno izgraditi uspješnu priču. Sa strašću prema nogometu i poštovanjem prema igri, veselim se ostvarenju naših ciljeva i predstavljanju momčadi na najvišoj razini.”, zaključuje Stipković.

Related Posts