kluPske novosti

U subotu 15.02. NK “Hrvatski dragovoljac” odigrat će prijateljsku utakmicu s NK “Špansko” kao zadnju provjeru prije početka proljetnog dijela prvenstva

Rezultat posljednje utakmice:

NK BIJELO BRDO

2 – 0

Konačan rezultat

 

NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Održana je  redovna skupština  NK Hrvatski dragovoljac

Dana 14. 09. 2020. odražana je u prostorima nogometnog kluba redovna skupština NK Hrvatski dragovoljac . Od 35 članova prisutnih je bilo 27. Kao gost govor je održao predsjednik ZNS-a Tomo Svetina koji primjetio da je u klubu trenutačno dobra atmosfera, da vidi da se puno i dobro radi te da želi da klub nastavi u tom smjeru te da klub ima punu potporu od ZNS-a.  Skupština je prošla u najboljem redu te su sve točke dnevnog reda usvojene jednoglasno. Izneseni su planovi u kojem smjeru se razvija klub na odobravanje prisutnih.

Počinje sezona

U Sigetu počinje nova sezona. U goste dolazi Croatia Zmijavci, jak protivnik koji će biti pravi test za početak sezone. Nažalost, utakmica se igra pred praznim tribinama zbog epidemioloških mjera. Očekujemo uspješan početak sezone.

Počinje sezona

U Sigetu počinje nova sezona. U goste dolazi Croatia Zmijavci, jak protivnik koji će biti pravi test za početak sezone. Nažalost, utakmica se igra pred praznim tribinama zbog epidemioloških mjera. Očekujemo uspješan početak sezone.

Napustio nas je legendarni Matija Ciprić

S velikim žaljenjem javljamo da nas je napustio dragovoljac Domovinskog rata, pripadnik legendarne I gardijske brigade "Tigrovi", osnivač NK Hrvatski dragovoljac, bivši predsjednik Udruge hrvatskih dragovoljaca domovinskog rata Novi Zagreb, član Upravnog odbora NK...

Važna obavijest – zbog epidemije koronavirusa

Poštovani, Rukovodstvo Hrvatskog nogometnog saveza donijelo je novu mjeru sa svrhom zaštite gledatelja, klubova, igrača i natjecanja. Uzimajući u obzir novonastale okolnosti u pogledu epidemije novog koronavirusa SARS-CoV-2, danas su vodeći ljudi HNS-a i odgovarajuća...

Lider u Sigetu

Nakon nezasluženog poraza u Bijelom Brdu, družina iz Sigeta se želi vratiti starim pobjedničkim navikama. U petak dolazi lider Šibenik. Bit će to pravi derbi.

Kapetan kapetanski!

Pogotkom iz jedanaesterca kapetana Majstorovića nastavljen je nepobjedivi niz družine iz Sigeta. U prvom poluvremenu iako su Sigećani imali inicijativu i više od igre, Šubarić je obranom stopostotne šanse gostiju dao dodatni impuls svojoj momčadi. U 44. minuti sve je...

Događaji:

Girls U11 Tryouts:

Aug 02 @ 2pm-6pm …Details

Elegant Themes Classic:

Aug 02 @ 2pm-6pm …Details

Boys U14 Tryouts:

Aug 02 @ 2pm-6pm …Details

Spring Program Registration Open!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Want to Join The Club?

Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Sed porttitor lectus nibh. Donec rutrum congue leo eget malesuada. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta.Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Sed porttitor lectus nibh. Donec rutrum congue leo eget malesuada.