Close
Mladina uoči Gorice:Nadam se da ćemo ponoviti Belupo

Mladina uoči Gorice:Nadam se da ćemo ponoviti Belupo

Nakon 2 tjedna reprezentativne pauze i pobjede nad Slaven Belupom očekuje nas još jedan težak susret. Idemo na teško gostovanje kod Gorice koja se trenutačno nalazi na 5. mjestu s 12 osvojenih bodova. Ekipa je dobro iskoristila reprezentativnu pauzu za još bolje upoznavanje i nastavak sezone.

Gorica je u posljednja dva kola pobijedila minimalnom razlikom. U prošlom kolu pobjdili su Lokomotivu 1-0, a prije toga istim rezultatom svladali Slaven belupo. Gorica je čvrsta i kompaktna momčad koja ima kvalitetu pobijediti svakoga u ligi.

Naš trener osvrnuo se na fantastičnu predstavu u posljednjem kolu protiv Slaven belupa i očekuje dobru igru i zalaganje u današnjem susretu. Pobliže je upoznao ekipu u ovom periodu u kojem smo odigrali dvije prijateljske utakmice. U utakmica protiv Jaruna i Rudeša pokazali su kvalitetu i zalaganje i s optimizmom čekamo nastavak sezone.

Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca:” Krenuli smo sa 3 boda i očekuje se da nastavimo s kontinuitetom pobjeda. Znamo kvalitetu lige i protivnika koji nam slijedi i nadam se kako će momci ponoviti pristup kao i protiv Belupa. Nadam se kako ćemo iz dana u dan biti sve bolji i bolji.”

Gorica će zasigurno najviše prijetiti preko svojeg najboljeg igrača Kristijana Lovrića. Lovrić je ove sezone već zabio 3 gol i upiusao jednu asistenciju što ukazuje na njegovu kvalitetu. Istaknimo kako je Gorica odigrala prijateljsku utakmicu s kustošijom u kojoj su izgubili rezultatom 6:2.

Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca:” Imamo nekoliko manjih ozljeda, ali jedino Veljača ima probleme za koje još uvijek tražimo rješenje. Svi ostali su zdravi i odlično odgovorili na zadatke u ova 2 tjedna i očekujem njihov maksimum u Gorici.”