Mladen Stipković: Spreman sam na izazove koji dolaze preuzimanjem seniorske momčadi

Mladen Stipković: Spreman sam na izazove koji dolaze preuzimanjem seniorske momčadi

Mladen Stipković bivši šef škole nogometa Hrvatskog dragovoljca i trener juniora novi je trener Crnih. Stipko je cijeli život u nogometu, kao igrač prošao je cijelu Dinamovu školu i mlađe reprezentativne selekcije. Seniorski igrač (5 godina 1 . HNL), osvojio 2. HNL (Inter Zaprešić), 3. HNL (Gorica), 4. Ligu Austrije (Weiz)….

“Kao strastveni nogometni trener s dugogodišnjim iskustvom u radu s mladima, ponosno sam prihvatio izazov preuzimanja seniorske momčadi HD-a. Moja predanost igri i neprestano usavršavanje u nogometnom svijetu omogućili su mi stjecanje vještina i znanja potrebnih za uspješno vođenje tima na visokom nivou.”, rekao je Mladen nakon potpisa ugovora.

Trener Mladen Stipković završio je Kineziloški fakultet usporedno sa aktivnim igranjem, a sada upravo završava edukaciju za UEFA PRO licencu na nogometnoj akademiji HNS-a.

“Uzimajući u obzir zahtjeve i visoku razinu kvalitete SuperSport Druge NL, moj (naš – HD-ov)cilj je izgraditi novu momčad koja će biti sposobna suočiti se s tim izazovima. Fokusiram(o) se na stvaranju čvrste i karakterne momčadi koja će pružati izvanredne rezultate, ali istovremeno poticati razvoj i rast svakog pojedinca.

Vjerujem u kombinaciju taktičke discipline, tehničke vještine i timskog duha kao ključne elemente uspjeha. Kroz individualni pristup igračima, radit ćemo na njihovom napretku i unaprjeđivanju njihovih talenata kako bismo izvukli maksimum iz svakog igrača.

Spreman sam na izazove koji dolaze s preuzimanjem seniorske momčadi i uvjeren sam da ćemo zajedno izgraditi uspješnu priču. Sa strašću prema nogometu i poštovanjem prema igri, veselim se ostvarenju naših ciljeva i predstavljanju momčadi na najvišoj razini.”, zaključuje Stipković.

Trener Stipković okupiti će momčad na prvoj prozivci 10. srpnja. Sretno, Stipko!

Related Posts