Close
Miroslav Kuljanac novi trener prve momčadi

Miroslav Kuljanac novi trener prve momčadi

Hrvatski dragovoljac i Miroslav Kuljanac dogovorili su suradnju kojom bivši trener juniora preuzima kormilo prve momčadi.

Kuljanac se dokazao vodeći juniore Hrvatskog Dragovoljca, a bio je i pomoćnik Borisu Perkoviću. Radi se o stručnjaku koji je u potpunosti posvećen klubu, a za sebe voli reći da je vojnik kluba – “Trener sam juniora HD u jednu ruku vojnik sam kluba i primio sam se posla, neću nešto puno mijenjati, momčad dobro poznam, startamo s dobre pozicije. Imamo nekoliko novih zanimljivih igrača na probi. Bio bih sretniji da je ostao Crnčević, ali razumijem igrača, poziv Dinama se ne odbija. Nisam od onih koji kukaju nogomet je moj životni poziv, vjerujem u momčad i sebe.”, rekao je Kulje.

Iza Miroslava Kuljaneca je velika nogometna karijera, za vrijeme igračke karijere pet godina je bio član 1. HNL. Veliki obol dao je i u preporodu Hrvatskog dragovoljca ove godine. Kao pomoćnik Borisa Perkovića doveo je klub do prvog mjesta 2. HNL i statusa jesenskog prvaka.

“Odradio sam dva treninga danas, nakon toga imao sam sastanak s predsjednikom i maloprije sam došao doma, jednostavno nisam se stigao javiti prije, ispričava se Kuljanac večeras odgovarajući na naš telefonski poziv od jutros i nastavlja.”, rekao je trener.

Trener je već krenuo s intenzivnim pripremama za nastavak sezone.