Close
MILAN BANDIĆ -Jedan od simbola Grada Zagreba

MILAN BANDIĆ -Jedan od simbola Grada Zagreba

Sa velikom tugom smo primili vijest da nas je iznenada napustio gospodin Milan Bandić, dugogodišnji zagrebački gradonačelnik i veliki prijatelj Hrvatskog dragovoljca.

Građani Zagreba, gospodinu Bandiću dali su povjerenje šest puta za čelno mjestu u gradu. Milan Bandić bio je čovjek koji se je uvijek maksimalno davao za svoje sugrađane. Građanke i građani Zagreba uvijek su mu bili na 1. mjestu. Dovoljan dokaz tome je da je gospodin Bandić do posljednjeg trenutka neumorno obilazio teren. Još jučer je razgovarao s svojim sugrađanima.

Teško je riječima opisati koliko je gospodin Bandić pomogao razvoju sporta. Zahvaljući njemu Grad Zagreb se danas ponosi brojnim velikim sportskim uspjesima. Gradonačelnika Bandića kao čovjeka i političara pamtit ćemo kao neumorno osobu, vedra duha. Pamtit ćemo ga kao osobu koja je uvijek nastojala činiti najbolje za svoje Zagrepčanke i Zagrepčane. Otišao je jedan od simbola Zagreba!
Uvijek ćemo s ponosom pamtiti sve lijepe trenutke!

Obitelji gradonačelnika Milana Bandića, prijateljima i suradnicima, upućujemo izraze iskrene sućuti. Gradonačelniče, počivaj u miru i neka ti je laka hrvatska zemlja!