Close
MATCHDAY:Dragovoljac dočekuje Istru

MATCHDAY:Dragovoljac dočekuje Istru

Nakon 9 odigranih utakmica i 5 osvojenih bodova sa gol razlikom 10:22 počinjemo novi ciklus prvenstva. U goste nam dolazi Istra 1961 koje se trenutno nalazi na 8. poziciji sa 2 boda više od naše momčadi. Utakmica je na rasporedu sutra od 18:00 h na Kranjči.

Naši momci su u odličnom nizu utakmica jer za poraz ne znamo već 270 minuta. Igramo sve bolje i boje što potvrđujemo i rezultatima od dolaska novog trenera. Protiv Rijeke prikazali smo atraktivan nogomet s puno trke i šansi, ali nažalost nismo uspjeli doći do druge pobjede u sezoni.

Ukoliko dođemo do nova 3 boda maknuli bi se iz opasne sezone i preskočili Slaven Belupo  i Istru 1961. U prvom susretu s Istrom poraženi smo 3-1 na Stadionu Aldo Drosina. Ovo će biti odlična prilika da se iskupimo za prikazanu igru i rezultat te dođemo do pozitivnog rezultata.

Atmosfera u momčadi je odlična s obzirom na rezultate u posljednjih mjesec dana. Momčad je pronašla recept kako zajedničkom snagom postići rezultat. Protiv Istre ponovno moramo pokazati zajedništvo, jedinstvo i maksimalnu dozu koncentracije ukoliko želimo doći do pozitivnog rezultata.