Close
MATCHDAY: Dragovoljac gostuje na Maksimiru

MATCHDAY: Dragovoljac gostuje na Maksimiru

Nakon neugodnog poraza od Istre 1961 u posljednjem kolu naši momci gostuju kod branitelja naslova. Dragovoljci od 17:00 h igraju protiv Dinama koji se trenutačno nalazi na 3. mjestu sa 19 bodova i dvije utakmice manje. Moramo istaknuti kako Dinamo trenutačno ima najefikasniju obranu prvenstva sa samo 6 primljenih golova.

Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca:” Dinamo je favorit na papiru, mi ćemo pokušati dati svoj maksimum. Nadam se da možemo biti dobar protivnik i dati ćemo sve kao što i dajemo u svakoj utakmici.”

U prvom susretu protiv Dinama koji smo igrali na Kranjči izgubili smo 0:4. Utakmica u kojoj nismo bili dovoljno koncentrirani i precizni, ali od te utakmice dosta toga se promijenilo. Naša momčad izgleda kompaktnije i ozbiljnije što se vidi po prethodnim utakmicama. Trener Mladina  donio je nove ideje koje je momčad odlično prihvatila.

Ove sezone smo pokazali kako nikome neće biti lagano igrati protiv nas. Namučili smo Hajduk i Osijek, a s Rijekom smo se borili do zadnje sekunde za pobjedu. Treba nas radovat ono što smo pokazali u drugih 45 minuta utakmice s Istrom. Bili smo precizniji i opasniji, ali nismo uspjeli zabiti gol. Imali smo dvije odlične prilike koje smo trebali iskoristiti.

Zvonimir Šubarić:” Gostujemo  kod Dinama i sigurno će to biti jedan teška i zahtjevna utakmica za nas. Izaći ćemo na teren hrabro i maksimalno koncentrirano. u utakmicama s Rijekom, Osijekom Hajdukom pokazali smo da možemo igrati protiv favorita tako da mislim i da danas imamo šanse za dobru utakmicu. Imali smo dobar niz od 3 utakmice bez poraza, ali nažalost u posljednjem kolu izgubil smo od glavnog konkurenta za osptanak. Odlično smo trenirali ovaj tjedan i nadamo se najboljem u sljedećim utakmicama.”

Dinamo ulazi u ovaj susret kao veliki favorit nakon sjajnog rezultata u Europskoj ligi. Gotovo svi su nas otpisali, ali mi ćemo pokazati kako se možemo nositi s najvećima i odigrati konkurentnu utakmicu.