Close
Marko Bašić potpisao ugovor!

Marko Bašić potpisao ugovor!

Hrvatski dragovoljac i Marko Bašić potpisali su danas ugovor. Obrambeni vezni igrač, ostaje član Dragovoljca još najmanje dvije godine! Marko je u Dragovoljac stigao u veljači ove godine, a u vrlo kratkom roku, pokazao je o kakvom se igraču radi.

“Jako sam uzbuđen zbog novog izazova. Mislim da će ovo biti jedna jako lijepa priča. Gdje god da dođeš, svi znaju za Hrvatski dragovoljac. Ovo je klub s velikom tradicijom.”, istaknuo je Bašić nakon potpisa ugovora.

Pripreme za novu sezonu počele su u ponedjeljak, a Marko je jasno postavio svoje ciljeve.
“Naš glavni cilj je ostanak u 1. HNL-u! Svi su nas podcijenili, to je naša realnost. Međutim, mislim da možemo puno ostvariti. Mi sami imamo velika očekivanja.”, rekao je Marko.

Biti dijelom najelitnijeg ranga hrvatskog nogometa velika je čast. Prilika je to za mlade igrače, da se istaknu na velikoj pozornici.

“Ovo je za mene jedan jako veliki izazov. Nadam se da ću se pokazati u što boljem svjetlu. Nitko ne zna što donosi sutra.”, rekao je Marko i dodao “Moji najveći idoli su Xavi, Iniesta i Busquets! Neponovljiva generacija Barcelone! Svaki igrač treba prvo gledati sebe, ali i naučiti ponešto od drugih, iskusnijih igrača.”

Veliki hendikep za Dragovljac će biti nemogućnost igranja na vlastitom terenu. Domaće utakmice Dragovoljac igra na stadionu Kranjčevićevićeva.


“Nažalost nećemo igrati na svojem stadionu, to je veliki hendikep. Međutim, očekujem uzbudljivo prvenstvo, ne bojimo se nikoga!”, zaključuje Bašić.