Close
Karlo Perić – Dečko iz Sigeta bit će napadačka uzdanica Crnih

Karlo Perić – Dečko iz Sigeta bit će napadačka uzdanica Crnih

Mladi, telemtirani napadač Karlo Perić potpisao je ugovor s Hrvatskim dragovoljcem. Dok se s ekipom priprema za nadolazeću sezonu, Karlo je već jasno posložio prioritete.

– Prvi cilj je osigurati opstanak, a onda pokušati i nešto više. Momčadi su podjednake, pokušati ćemo dati svoj maksimum, objašnjava nam mladi Karlo.

Svake godine HNL postaje sve jači i neizvjesniji. Dragovoljac prvu utakmicu igra protiv Istre, nakon toga čekaju ga dva gradska derbija – protiv Dinama i Lokomotive.

– Čekaju nas teški protivnici, ali pokušati ćemo izvući što veći broj bodova, uvjerava nas Perić i dodaje – Dragovoljac je poznat po svojoj borbenosti i agresivnosti. Igrat ćemo nogomet, dat ćemo svoj maksimum. Prilagodit ćemo se prvoligaškim uvjetima!

Karlo je dijete Dragovoljca. Rođen je i živi u Sigetu, a prve nogometne korake u Dragovoljcu je napravio već sa pet i pol godina.

– Ja sam dečko iz Sigeta. Puno mi znači prilika koju su mi dali predsjednik i klub. Velika mi je čast igrati za svoj klub. Šteta što nećemo igrati u Sigetu, zaključuje Perić.

Podsjetimo, ovaj talentirani 20-godišnjak prošle sezone u 2. HNL-u odigrao je 25 utakmica, a ukupno je upisao 6 pogodaka. Karlo, sretno!