Close
Ivan Roca potpisao ugovor!

Ivan Roca potpisao ugovor!

Samo dan nakon početka priprema za novu sezonu u Siget stiže i prvo pojačanje! Ivan Roca, 25-godišnji veznjak, koji je od ožujka dio svlačionice, potpisao je ugovor (1+1 godina) s Hrvatskim dragovoljcem.

Hrvatski dragovoljac je jedno od zvučnijih imena u hrvatskom nogometu. Dragovoljac ima svoju povijest, tradiciju i velike utakmice. Nažalost, proteklih sedam godina nije bio dio elite, ali sada se vratio tamo gdje mu i je mjesto.”, rekao je Roca nakon potpisa ugovora.

Iza Ivana je bogata karijera. Već ima iskustvo igranja u 1.HNL-u. Jedan dio svoje karijere proveo je u Šibeniku, a nakon toga okušao se u Varaždinu.

“Prva liga je zahtjevna i teška! Očekuju nas zahtjevnije i teže pripreme od onih za 2. HNL. Međutim, vjerujem da će Uprava, stručni stožer i igrači dati svoj maksimum i da neće biti problema u ostvarenju željenih uspjeha.”, optimističan je Ivan.

Prisjetio se Ivan nakon potpisa ugovora i svojih početaka u Dragovoljcu – “Kada sam prvi put došao u svlačionicu, ekipa me odlično prihvatila. To su sve dobri, mladi i talentirani igrači. Pokušavamo međusobno pomoći jedni drugima. Veliko mi je zadovoljstvo dijeliti svlačionicu s ovom ekipom.”, rekao je mladi veznjak.

Neizbježno pitanje za nekoga tko nam dolazi iz Vodica je i navijanje – Ivan je siguran, njegovi srce kuca samo za jedan klub – “Jedino i samo Dragovoljac!”, zaključuje Roca.