Close
Hrvatski dragovoljac dočekuje Istru u bitnoj borbi za bodove

Hrvatski dragovoljac dočekuje Istru u bitnoj borbi za bodove

U petak, 18.3.2022. s početkom u 18 sati, Hrvatski Dragovoljac dočekuje Istru 1961 s velikm vjetrom u leđa nakon velike pobjede u prošlom kolu.

Hrvatski Dragovoljac i Istra 1961 trenutno su dvije posljednje momčadi u Prvoj HNL prema broju bodova, te je ovaj susret od iznimne važnosti za obje ekipe. Dragovoljac u utakmicu ulazi s velikim nabojem nakon pobjede protiv Rijeke i nada se smanjenju razlike u bodovima. Istra, s druge strane, ima dva remija u posljednja dva kola – protiv Slaven Belupa i Hajduka.

Dragovoljac i Istra igrali su međusobno 3 puta ove sezone, a Istra je odnijela sve tri pobjede sa ukupnom gol razlikom 7:1 u korist Istre 1961.

Dragovoljac se nada pobjedi i na to ima veliko pravo. Utakmica prošlog kola dovela im je trećeplasiranu Rijeku. Sjajnom igrom Hrvatski Dragovoljac odnio je pobjedu 2:1 golovima Karla Perića, no moglo je tu biti i više golovo u mreži Riječkog vratara. Na krilima pobjede Dragovoljac nestrpljivo čeka petak i priliku da pobjedom smanji bodovonu razliku s Istrom i otvori vrata prema ostanku u prvoj ligi.