Close
Dragovoljac sutra protiv Istre

Dragovoljac sutra protiv Istre

Hrvatski dragovoljac će u nedjelju u Puli od 18:55h protiv Istre otvoriti svoju sezonu Hrvatski Telekom Prve lige. Na stadionu Aldo Drosina ispratit ćemo dvoboj Istre i Hrvatskog dragovoljca.

Jasno je da je Istra u ovoj utakmici blagi favorit. Iza njih je staž u 1.HNL-u. No, Dragovoljac je spreman za sezonu, a ljestvica je postavljena visoko.

Trener Kuljanac dobro poznaje nedjeljnog protivnika. Miroslav je bio pomoćnik Igora Pamića na klupi zeleno-žutih, a ovaj put u Pulu se vraća u ulozi glavnog trenera novog prvoligaša.

“Sigurno će bit lijep osjećaj vratiti se u Pulu, grad u kojem sam proveo jedan veliki period mog života. Četiri i pol godine sam proveo u Istri, to nije malo”, rekao je Kuljanac i dodao “Nadam se da neću promašiti svlačionicu”.

Jedan od onih koji je prošle godine stvarao čudo u 2. HNL-u bio je i kapetan momčadi Zvonimir Šubarić. Uvjeren je da će Dragovoljac u sezoni koja je ispred nas puno toga pokazati.

“Pripreme su iza nas, pripremali smo se na najbolji mogući način. Spremni dočekujemo prvo kolo, jedva čekamo istrčati na teren. Imamo odlično atmosferu u momčadi. Ovo je jedna velika klapa. Novi igrači su se uklopili na najbolji mogući način”, uvjerava nas kapetan.