Close
Dragovoljac porazom otvorio sezonu

Dragovoljac porazom otvorio sezonu

Nakon odlično određenih priprema, Hrvatski dragovoljac je nažalost porazom otvorio sezonu. Istra 1961. slavila je na domaćem terenu rezultatom 3:1.

Dragovoljac je u utakmicu ušao organizirano i pametno. Prepustili su inicijativu i čekali tranziciju. Imao je Dragovoljac na samom početku susreta odličnu priliku, ali nažalost kako nepisano pravilo kaže – ono što ne iskoristiš ti, iskoristit će protivnik.

Bandé pogađa u 10. minuti za vodstvo Istre. Nakon nekoliko minuta VAR pregleda zbog zaleđa, gol je potvrđen. Lopta je iznenadila zadnju liniju “Crnih”, Bandé je odlično primiro loptu i kroz dvojicu igrača pronašao prostor za udarac, pogađa u Šubarićev bliži kut.

Istra je ponovno precizna u 17′, nakon pokušaja udarca koji je bio blokiran lopta je došla do raspoloženog Bandéa koji nije imao težak posao za zabiti gol. U sudačkoj nadoknadi precizan je Matić, koji Istru odvodi na odmor s plus 3.

Pokušavao je Dragovoljac u 2. poluvremenu, smanjiti rezultat. Barem malo ublažiti poraz. Precizan je u sudačkoj nadoknadi bio Mario Veljača, koji zabija za konačnih 3:1.

Podsjetimo, Dragovoljac u petak na stadionu Kranjčevićevićeva dočekuje aktualnog prvaka, Dinamo.