Close
Dragovoljac nakon sedam godina opet u 1. HNL

Dragovoljac nakon sedam godina opet u 1. HNL

Velika utakmica odigrala se je danas u Drugoj HNL, gdje su u 33. kolu igrali Dubrava i Hrvatski dragovoljac. Hrvatski Dragovoljac je slavio s 2:1 i tako matematički osigurao ulazak u Prvu ligu.

Povratak u elitni rang osiguran je pogotcina pogocima Tomislava Valentića u 21. i Dominika Ivkića u 47. minuti susreta. Veliki je ovo dan za Hrvatski dragovoljac.

Klub koji je do prije nešto više od godinu dana bio na koljenima, klub kojem su mnogi predviđali kraj – opet živi svoj prvoligaški san. Hrvatski dragovoljac vraća se u elitni rang prvi put još od sezone 2013./2014.!

Prije nešto više od mjesec dana Dragovoljac je bio u velikim problemima – veliki pad forme i samo jedna pobjeda u pet utakmica – ali kao i svaki puta do sada, kada je najteže ova momčad je najjača.

2021./2022. bit će za za naš klub jubilarna deseta sezona među hrvatskom nogometnom elitom. Najbolji plasman ostvaren je u sezoni 1996./1997. kada je Dragovoljac završio na trećem mjestu. No, uz ovakvo srce s pravom se nadamo i većim stvarima.