Close
Dragovoljac danas gostuje u Šibeniku

Dragovoljac danas gostuje u Šibeniku

Nakon 22 odigrana susreta nalazimo se na posljednjem mjestu tablice sa 7 osvojenih bodova. U prošlom kolu željeni rezultat je izostao – Osijek bio bolji i osvojio sva 3 boda. Utakmica koju smo igrali koncentrirano i dobro, ali nismo uspjeli doći do pozitivnog rezultata.

Danas Crni igraju protiv momčadi s kojom smo u protekla dva susreta upisali jedan poraz i jedan neriješen ishod. Na Šubićevcu u 5. kolu Šibenik je pobjedio rezultatom 6:2. Utakmica u kojoj smo zaslužili više prema prikazanoj igri jer smo nakon prvih 45 minuta vodili 1:2. Šibenik je fantastično krenuo u drugih 45 minuta i već u 61. minuti vodio rezultatom 4:2. Drugi susret je onaj u Zagrebu. Dragovoljac je s igračem manje vodio glavnu riječ na terenu, ali nažalost 3 boda su izostala.

Šibenik se trenutačno nalazi na 7. poziciji sa 23 osvojena boda, a u posljednjem dvoboju remizirali su sa Slaven Belupom.

Na domaćem terenu pokazali smo kvalitetnu i koncentriranu igru u nekoliko utakmica. Bitno je dobro krenuti u utakmicu i pomoću zajedništva na teren pokušati doći do pozitivnog rezultata.